draadloze netwerken

  1. Home
  2. /
  3. Onze producten
  4. /
  5. Draadloze netwerken

onze producten

DRAADLOZE NETWERKEN

Een stabiel en snel zakelijk WiFi netwerk is voor bedrijven tegenwoordig een echte must. Veel bedrijfsprocessen zijn ervan afhankelijk en je medewerkers hebben het nodig om hun werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. 

Kortom, je moet op je zakelijke WiFi netwerk kunnen vertrouwen. Wij regelen het graag voor je!

Labels en Meer ontzorgt je voledig. Van inventarisatie tot realisatie, wij leveren maatwerk! 

 Elk bedrijf is anders. Daarom beginnen we altijd met een analyse; wat is nodig om een stabiel netwerk te realiseren. De installatie verzorgen wij zelf; de juiste apparatuur hangen we op de juiste plaats en we stellen alles voor je in. Zo ben jij verzekerd van een perfect stabiel WiFi netwerk wanneer wij vertrekken.  

Volledig ontzorgt

wifi altijd snel en stabiel?

Is het niet heerlijk om op elke plek ongestoord je werk te kunnen doen met een mobiele terminal, tablet of smartphone? Met een netwerk dat uiteraard snel genoeg en stabiel is? Labels en Meer kan je helpen met de aanleg van je draadloze netwerk. We ontzorgen je volledig!

Overzicht

Labels en Meer kan je volledig ontzorgen in het installeren van een draadloos netwerk. Vanaf de inventarisatie tot aan de oplevering, inclusief site survey en installatie van alle hardware, software en bekabeling. We houden vanaf het begin het overzicht op het totale project. 

Kwaliteit

Wij werken met het hoogwaardige productassortiment van Ubiquiti met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en eenvoudig te gebruiken beheersoftware. We gaan niet weg voor alles perfect werkt. 
En na installatie zijn wij niet uit beeld. Indien gewenst kan er ook een serviceovereenkomst op het draadloze netwerk afgesloten worden. 

Resultaat

“Alles samengevat levert dit netwerk met software een volledig stabiel en top prestatiebeeld af, dat na installatie weining onderhoud nodig heeft. Dank voor de snelle, fijn dat jullie alles zo snel hebben opgevolgt!”.

Dit zijn de reviews waar we het voor doen! Neem gerust contact op om zelf te horen wat we voor jou kunnen betekenen!

Weten wat wij voor jou kunnen beteken?

Benieuwd of Labels en Meer ook voor jou iets kan doen op het gebied van het aanleggen van draadloze netwerken?
We komen graag vrijblijvend bij je langs voor een inventarisatie van de situatie.