Waarom labels en meer?

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Waarom Labels en Meer?

Nieuws

WAAROM KIES JE VOOR
LABELS EN MEER?

waarom labels en meer?

we geven je 10 redenen!

Om alles uit je labels te halen, heb je een partner nodig die verder kijkt dan je vraag. Labels en Meer zorgt ervoor dat je labels, etiketten, soft- en hardware presteren zoals je verwacht. En zelfs meer. Van plannen tot plakken. Haal meer uit je labels met Labels en Meer. 

Labels en Meer heeft een ruime keuze aan producten en voor iedere wens een passende oplossing. Wij geven je professioneel advies en zorgen ervoor dat alle puzzelstukjes in elkaar passen.

Printers, scanners, etiketten, printfolie..ons complete assortiment bestaat uit hoogwaardige merken van toonaangevende fabrikanten en wordt steeds aangevuld met nieuwe producten.

De specialisten van Labels en Meer hebben jarenlange ervaring en zijn daarom een enorme inspiratiebron op het gebied van technische kennis, mogelijkheden en toepassingen.

Wij geven je graag vrijblijvend advies over alle aspecten van het optimaliseren van je printproces. Onze specialisten weten alles over softare, media en supplies en uiteraard ook over hardware.

Eerst zien dan geloven? Geen probleem! Wij verzorgen graag een demonstratie van hard- of software in onze demo-ruimte. Onder het genot van een kopje koffie laten we je graag de mogelijkheden zien.

Indien gewenst installeren we de aangekochte hard- en/of software bij jou op locatie. Hierdoor ben je verzekerd van een vakkundige installatie en correcte werking. Je kan direct aan de slag!

Heb je producten gekocht en is je situatie veranderd waardoor je wel wat hulp of advies kan gebruiken? Geen punt, wij helpen je graag op professionele wijze, zoals je van ons gewend bent.

Tijdelijk behoefte aan extra hardware? Omdat wij altijd printers en scanners op voorraad hebben staan, nieuw en tweedehands, kunnen we apparatuur verhuren tegen een geringe vergoeding.

We beschikken over een grote hoeveelheid proefmateriaal om je te inspireren. Wij stellen graag materiaal ter beschikking om je zo te helpen met het maken van de juiste keuze.

Wil je liever leasen dan kopen? Geen probleem. Tegen voordelige tarieven beschikt je voor een vaste periode over de gewenste appararatuur. Zelfs een servicecontract is inbegrepen. 

Mogen wij je zelf overtuigen? We bespreken graag samen hoe we jou het beste kunnen helpen. Neem contact met ons specialisten op voor een advies op maat. 

Shopping Basket